Overslaan naar content

Hi student! Ga jij gratis met ons mee naar PrivCon?

Ben jij een bijna afgestudeerde student met interesse in privacy? Dan hebben we een voorstel voor jou 👀

CRANIUM geeft 10 lucky students de kans om deel te nemen aan PrivCon, dé Nederlandstalige privacyconferentie in Antwerpen. En dit, helemaal voor nada, noppes, niks.

Wat is PrivCon?

PrivCon, georganiseerd door de vzw Dasprive, is dé grootste Nederlandstalige privacyconferentie waarbij het centrale doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren rond alles wat te maken heeft met privacy.

Waar? het mooie Provinciehuis in Antwerpen

Wanneer? 4 oktober 2023, tussen 9 en 17u

Wat? Er wordt een veelzijdig programma gepresenteerd door vooraanstaande experten binnen het vakgebied. Toegang, hapjes, drankjes én goodiebag van ons krijg je er zo bij.Poster PrivCon 2023

Wat kan je van ons verwachten?

Knowledge Sharing.

Neem deel aan een leerrijke dag boordevol vooraanstaande sprekers die een breed scala aan onderwerpen naar voor schuiven. Denk maar aan de generatiekloof binnen privacy, gekke GDPR regels die alles nét dat tikkeltje complexer maken (simpel uitgelegd) en nog veel meer.

Connecting & networking.

Sla een babbeltje met deskundige experten en grote namen binnen de wereld van privacy. Vind je dit moeilijk? Geen probleem, onze consultants zijn ook aanwezig om je te helpen en begeleiden. Op die manier kan jij je netwerk uitbreiden en leer je CRANIUM beter kennen (wie weet, een potentiële toekomstige werkgever? 😉)

Goodies!

Who doesn't love free stuff? We know we do! 😉 Naast een fijne dag boordevol kennis en connecties, bezorgen we je een leuke goodiebag met enkele items als aandenken.

Zin om met ons mee te gaan?

Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven via de links hieronder. We verloten onze tickets eind september en brengen de 10 lucky winnaars op de hoogte.